Zakelijke verzekeringen

Elk bedrijf is anders en iedereen wil goed verzekerd zijn: dat maakt zakelijke verzekeringen uitdagend. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt snappen wij die uitdagingen. Daarom kijken wij in Nederland én in het buitenland naar een passende verzekeringsoplossing. Yinco ontzorgt verzekeringsadviseurs met oplossingen voor onder andere de zakelijke markt, zodat jij altijd de beste oplossing kan aanbieden aan jouw klanten. Van gangbare vraagstukken tot risico’s die niemand anders verzekert.

Onze verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Even struikelen, een onhandige actie, een productiefoutje. Het kan iedereen overkomen. Zo kan een ondernemer, diens collega of diens product onbedoeld schade toebrengen aan anderen. Of aan spullen van anderen.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Iedereen maakt fouten, soms met grote financiële gevolgen. Een belastingadviseur die een foutieve aangifte doet. Een ICT’er die een programmeerfout maakt. De klant kan de ondernemer aansprakelijk stellen.

Lees meer

Bedrijfsschadeverzekering

De nachtmerrie van iedere ondernemer: het bedrijf komt plotseling stil te liggen. Geen omzet meer, maar de vaste kosten gaan gewoon door. Huur, salarissen, aflossingen op leningen... de uitgaven zijn groot.

Lees meer

Cyberverzekering

In 2023 was maar liefst 53% van alle Nederlandse bedrijven slachtoffer van cybercrime. Criminelen vinden steeds nieuwe routes om gevoelige informatie te stelen, systemen te ontwrichten en bedrijven af te persen. Dat is een grote zorg.

Lees meer

Inventaris- en goederenverzekering

Ondernemers investeren behoorlijk in inventaris en handelsvoorraden. Wat nu als daar iets mee gebeurt? Brand, waterschade, diefstal... Vervangen kost veel geld en vaak komt het bedrijf tijdelijk stil te liggen.

Lees meer

Wagenparkverzekering

Personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en aanhangwagens. Sommige ondernemingen hebben aardig wat auto’s op de balans. Vanaf zeven verzeker je de voertuigen voor de ondernemers in één polis. Dat is wel zo gemakkelijk.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.