Kostbaarhedenverzekering

Sieraden, schilderijen of muziekinstrumenten. Antieke vazen of klassieke uurwerken. Ze zijn kostbaar en vaak dierbaar. Helaas kan emotionele schade nooit worden hersteld. Gelukkig kunnen wij wel helpen met het verzekeren van de financiële schade.

Waarom een kostbaarhedenverzekering?

Met onze kostbaarhedenverzekering zijn kostbare stukken all risk verzekerd. Daarmee is de financiële schade in ieder geval gedekt. Dat scheelt.

540x350_Kostbaarheden.jpg

Dit is wel en niet verzekerd

Onze experts zorgen er graag voor dat de kostbaarhedenverzekering past bij jouw klant. Voor een kostbaarhedenverzekering kan je denken aan de volgende dekkingen.

Worden er kostbaarheden gestolen? Of wordt je van kostbaarheden beroofd? Gelukkig biedt de verzekering dekking.

Jouw kostbaarheden zijn verzekerd tegen beschadiging met verschlllende oorzaken. Denk hierbij aan schade door brand, ontploffing, blikseminslag, water en vallen.

Heb je kostbaarheden die vermist of verloren raken? Ook dit valt binnen de dekking.

Schade door ouderdom van kostbaarheden, normale slijtage en achterstallig onderhoud is niet verzekerd.

Schade die met opzet is veroorzaakt is niet verzekerd. Schade door roekeloosheid ook niet. Roekeloosheid betekent dat je had kunnen weten dat er een grote kans op schade was.

Laat jij je verzekerde horloge onbeheerd achter in de sportschool en wordt deze gestolen? De schade wordt dan niet vergoed.

In diggelen

In de hal van het detacheringsbureau van Jos stond tot voor kort een prachtig glassculptuur. Jos hield van het transparante en het kleurrijke ervan. Dit beeld staat symbool voor mijn bedrijf, zei hij steevast. Toen een collega op een dag struikelde en het beeld in haar val meenam, was Jos echt van slag. Gelukkig was de sculptuur goed verzekerd, net als zijn overige kunstwerken. - Frederique, Adviseur Zakelijk

Quote_Frederique-Adviseur-Zakelijk.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht voor jouw klant?

Inboedelverzekering

Jouw klant heeft heel wat spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Door brand, wateroverlast, of een inbraak moeten deze spullen vervangen worden en dat kost een hoop geld.

Lees meer

Opstalverzekering

Een brand verwoest het woonhuis van jouw klant. Een waterleiding springt. Een ontploffing. De bliksem slaat in. De schade is groot, én kostbaar.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met de werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. In deze situaties heeft jouw klant recht op juridische bijstand.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Heb je vragen over een kostbaarhedenverzekering voor jouw klant?