Huwelijksverzekering

De dag van jouw leven. Je kijkt ernaar uit en hoopt dat alles goed gaat. Dat het weer meezit, de cateraar zijn best doet en jouw gasten volop kunnen meegenieten. Want hoe moet het als de locatie opeens afzegt, de cateraar failliet gaat of jouw naaste familielid opeens ziek wordt?

Waarom een huwelijksverzekering?

Met onze huwelijksverzekering ben je verzekerd tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen rondom jouw huwelijk. Als je het feest moet annuleren of verzetten bijvoorbeeld. Of wanneer de band, catering of bloemist opeens afzegt en jij dus vervanging moet regelen. Of wanneer de trouwjurk of huwelijkscadeaus beschadigd raken. De verzekering dekt de kosten. Wij nemen je graag alle zorg uit handen. Zo kan jij stralend de dag van je leven tegemoet!

540x350_Klant_Huwelijksverzekering.jpg

Dit is wel en niet verzekerd 

Welke zaken wel of niet worden verzekerd, is afhankelijk van de verzekeraar. Met andere woorden, de ene verzekeraar kan de schade wel vergoeden en de ander niet. Bespreek dit goed met jouw adviseur. In het onderstaande overzicht zetten wij op een rijtje welke zaken mogelijk wel of niet zijn verzekerd. Wil je een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact op met jouw adviseur.

Je hebt recht op vergoeding van kosten als jouw huwelijk wordt afgelast of uitgesteld door onverwachte gebeurtenissen. De verzekering vergoedt ook als het huwelijk door nationale rouw niet door kan gaan.

Als de weersomstandigheden zo slecht zijn, dat jouw huwelijk moet worden afgelast of uitgesteld zijn de kosten gedekt tot een bepaalde limiet. De limiet wordt vastgesteld door de verzekeraar.

Jouw huwelijkscadeaus zijn verzekerd tegen diefstal of schade, op locatie en tijdens vervoer van en naar de locatie. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door de verzekeraar. Diefstal is alleen gedekt als er is ingebroken of als er geweld is gepleegd.

Jouw trouwjurk en/of -pak zijn verzekerd tegen diefstal of schade, op locatie en tijdens vervoer van en naar de locatie. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door de verzekeraar. Diefstal is alleen gedekt als er is ingebroken of als er geweld is gepleegd. 

Jouw bruiloft annuleren door ernstige ziekte die al bekend was voor het afsluiten van de verzekering? Dat is helaas niet verzekerd.

Als je niet de juiste vergunning tijdig hebt verkregen, kan jouw bruiloft niet doorgaan. Hier ben je met een huwelijksverzekering niet voor verzekerd.

Kom je er te laat achter dat jullie locatie niet beschikbaar is en wil je daarom de bruiloft verplaatsen? Deze kosten worden niet vergoed door de verzekeraar.

De huwelijksreis is niet verzekerd met een huwelijksverzekering. Hiervoor moet je een reisverzekering afsluiten. Het is ook verstandig om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

Huwelijksfeest in het water

Een jaar lang verheugden Nicole en Roland zich op hun huwelijk aan het strand. Ze keken ernaar uit om hun 200 gasten te verrassen met het mooiste sprookjesfeest ‘ever’. Aan ieder detail hadden ze gedacht. "Slecht weer? Dan gaan wij gewoon naar binnen." Niets kon hen deren, dachten ze. Tot de strandtent een week voor het huwelijk afzegde. De stress was groot: waar vind je zo snel een andere strandtent die zoveel gasten kan ontvangen. Het kostte bloed, zweet en tranen, maar het is ze gelukt. Gelukkig dekte de verzekering alle extra kosten. - Rick, Adviseur Particulier

Quote_Rick-Adviseur-Particulier.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht?

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met jouw werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. Wat moet je doen? Sta je sterk? Je wilt het liefst juridisch advies van een expert. Kies daarom voor een rechtsbijstandverzekering.

Lees meer

Reisverzekering

Zonder zorgen, zo moet een vakantie zijn. Soms heb je dat niet in de hand. Iemand pikt jouw koffer, je krijgt een ongeluk of je moet naar huis omdat jouw oma heel ziek is geworden. Opeens hik je tegen torenhoge kosten aan. Een reisverzekering biedt uitkomst..

Lees meer

Autoverzekering

Een auto is een waardevol bezit. Je hebt vertrouwen in jouw rijkunsten, maar in het verkeer ben je ook afhankelijk van anderen. Anderen die misschien niet dezelfde rijvaardigheden hebben als jij. Van deukje tot ongeluk, schades komen vaak voor. Verzeker daarom jouw auto.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.