Huwelijksverzekering

Met onze huwelijksverzekering zijn jouw klanten verzekerd tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen bij het huwelijk. Yinco helpt jou bij het vinden van een passende verzekeringsoplossing.

Waarom een huwelijksverzekering?

Met onze huwelijksverzekering zijn jouw klanten verzekerd tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen rondom hun huwelijk. Bij ziekte of overlijden van belangrijke personen. Of wanneer trouwjurk of huwelijkscadeaus beschadigd raken. De verzekering dekt de kosten. Wij nemen graag alle zorg uit handen. Zo kan jouw klant de mooiste dag van zijn leven tegemoetzien. 

540x350_Huwelijksverzekering.jpg

Dit is wel en niet verzekerd 

Wil jouw klant een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact met ons op. Onze experts zorgen er graag voor dat de huwelijksverzekering bij jouw klant past. In het onderstaande overzicht kunnen de genoemde dekkingen verschillen per verzekeringsmaatschappij.

Jouw klant heeft recht op vergoeding van kosten als het huwelijk wordt afgelast of uitgesteld door onverwachte gebeurtenissen. De verzekering vergoedt ook als het huwelijk door nationale rouw niet door kan gaan.

Als de weersomstandigheden zo slecht zijn, dat het huwelijk moet worden afgelast of uitgesteld zijn de kosten gedekt tot een bepaald limiet. De limiet wordt vastgesteld door de verzekeraar.

Huwelijkscadeaus zijn verzekerd tegen diefstal of schade, op locatie en tijdens vervoer van en naar de locatie. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door de verzekeraar. Diefstal is alleen gedekt als er is ingebroken of als er geweld is gepleegd.

De trouwjurk en/of het trouwpak zijn verzekerd tegen diefstal of schade, op locatie en tijdens vervoer van en naar de locatie. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door de verzekeraar. Diefstal is alleen gedekt als er is ingebroken of als er geweld is gepleegd. 

De bruiloft annuleren door ernstige ziekte die al bekend was voor het afsluiten van de verzekering? Dat is helaas niet verzekerd.

Als jouw klant niet de juiste vergunning tijdig heeft verkregen, kan de bruiloft niet doorgaan. Hier is de klant met een huwelijksverzekering niet voor verzekerd.

Komt jouw klant er te laat achter dat de locatie niet beschikbaar is en moet daarom de bruiloft verplaatst worden? Deze kosten worden niet vergoed door de verzekeraar.

De huwelijksreis is niet verzekerd met een huwelijksverzekering. Hiervoor moet jouw klant een reisverzekering afsluiten. Het is ook verstandig om hiervoor een annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Huwelijksfeest ging niet door  

Een jaar lang verheugden Nicole en Roland zich op hun huwelijk aan het strand. Ze keken ernaar uit om hun 200 gasten te verrassen met het mooiste sprookjesfeest ‘ever’. Aan ieder detail hadden ze gedacht. ‘Slecht weer? Dan gaan wij gewoon naar binnen.’ Niets kon hen deren, dachten ze. Totdat de vader van Nicole ziek werd. Het feest kon zonder hem niet doorgaan dacht ze, dus ze heeft de bruiloft geannuleerd. Gelukkig worden de gemaakte kosten vergoed door de verzekeraar. - Rick, Adviseur Particulier

Quote_Rick-Adviseur-Particulier.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht voor jouw klant?

Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan iedereen gebeuren; soms maakt jouw klant iets stuk van een ander. Een kind laat een tablet kapot vallen, de hond slaat de dure vaas van tafel of er is rode wijn gemorst.

Lees meer

Opstalverzekering

Een brand verwoest het woonhuis van jouw klant. Een waterleiding springt. Een ontploffing. De bliksem slaat in. De schade is groot, én kostbaar.

Lees meer

Inboedelverzekering

Jouw klant heeft heel wat spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Door brand, wateroverlast, of een inbraak moeten deze spullen vervangen worden en dat kost een hoop geld.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Heb je vragen over een huwelijksverzekering voor jouw klant?