Particuliere verzekeringen

Net een huis gekocht en je bent op zoek naar een passende verzekering? Of heb je vakantieplannen en je wilt een reisverzekering afsluiten? Jij hebt recht op de beste verzekeringsoplossing. Samen met jouw verzekeringsadviseur nemen wij al jouw zorgen uit handen. 

Onze verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Iedereen maakt per ongeluk wel eens iets stuk. Niks aan te doen, maar het is wel vervelend als dat bij een ander thuis gebeurt. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die jij - of jouw minderjarige kind of huisdier - aan spullen van anderen aanbrengt.

Lees meer

Autoverzekering

Een auto is een waardevol bezit. Je hebt vertrouwen in jouw rijkunsten, maar in het verkeer ben je ook afhankelijk van anderen. Anderen die misschien niet dezelfde rijvaardigheden hebben als jij. Van deukje tot ongeluk, schades komen vaak voor. Verzeker daarom jouw auto.

Lees meer

Huwelijksverzekering

De dag van je leven. Je kijkt ernaar uit en hoopt dat alles goed gaat. Dat het weer meezit, de cateraar zijn best doet en jouw gasten genieten. Want hoe moet het als de locatie opeens afzegt of de cateraar failliet gaat? Een huwelijksverzekering dekt de kosten.

Lees meer

Inboedelverzekering

Ongemerkt heb je veel spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Dat is schrikken als je alles moet vervangen. Omdat er bijvoorbeeld brand is geweest, wateroverlast of een inbraak. Een inboedelverzekering biedt dekking voor deze kosten.

Lees meer

Opstalverzekering

De opstalverzekering dekt schade aan alles wat vastzit aan jouw huis. Denk aan jouw ramen, de keuken, het toilet en de badkamer. Maar ook jouw inbouwkasten, de houten vloer of trapbekleding. Het zijn al die zaken die je niet op kan pakken als je gaat verhuizen.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met jouw werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. Wat moet je doen? Sta je sterk? Je wilt het liefst juridisch advies van een expert. Kies daarom voor een rechtsbijstandverzekering.

Lees meer

Reisverzekering

Zonder zorgen, zo moet een vakantie zijn. Soms heb je dat niet in de hand. Iemand pikt jouw koffer, je krijgt een ongeluk of je moet naar huis omdat jouw oma heel ziek is geworden. Opeens hik je tegen torenhoge kosten aan. Een reisverzekering biedt uitkomst..

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.