Specialties: verzekeringen voor nichemarkten

Een standaard verzekering past niet altijd. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor verschillende branches en doelgroepen. Onze experts hebben speciaal voor hen verzekeringsoplossingen samengesteld: onze specialties. Zo kan jij een goed doordacht product aanbieden en is de klant goed verzekerd.

Onze specialties

Detailhandel

Ondernemers denken liever in kansen. Maar in de detailhandel moet je ook stilstaan bij risico's. Denk aan diefstal, een falend product, een claim van een relatie. Of een beschadigde voorraad of langdurig zieke collega.

Lees meer

Evenementen

De organisator is er klaar voor. En opeens… een ingetrokken vergunning, een zieke artiest, een claim van een bezoeker. Noodweer of misschien zelfs dreiging van terroristen. Het feest gaat niet door. Daar staat de klant dan.

Lees meer

Groepsreizen

Sommige dingen heb je niet in de hand. Door een staking mist de groep de vlucht of het hotel is failliet verklaard. Het congres is geannuleerd. De groepsreis gaat nu niet door en de organisator kan opnieuw beginnen.

Lees meer

Horeca

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een oververhitte pan zorgt voor brand. Een waterleiding springt. Inbrekers slaan een ruit in. Een duizendliterfust loopt stilletjes leeg. Een gast glijdt uit. Een collega is langdurig ziek.

Lees meer

Juweliers

Juwelen en horloges zijn in trek. Ook bij inbrekers. Ze doen graag een greep uit de collectie en laten ook nog eens een puinhoop achter. Dan heeft de juwelier graag een goede verzekering.

Lees meer

Koeriers

Koeriers brengen veel tijd door in hun bestelauto. Het is hun bron van inkomen én hun visitekaartje. Daarom zien ze hem graag tiptop in orde. En als er dan schade is, zijn ze graag goed verzekerd.

Lees meer

Kostbaarheden

Sieraden, schilderijen of muziekinstrumenten. Antieke vazen of klassieke uurwerken. Ze zijn kostbaar en vaak dierbaar. Schade, verlies of diefstal doet pijn.

Lees meer

Mediaproducties

De klant werkt aan een videoproductie met dure apparatuur, drukke sets en strakke planningen. Er kan iets misgaan. Een lens valt, een camera wordt gestolen, de hoofdrolspeler valt uit. Laat het geen showstopper zijn.

Lees meer

Recreatiewoning

Een chalet of bungalow. De eigenaar gaat er soms naar toe om te ontspannen. Of hij verhuurt hem. Hoe dan ook, het is plek waar hij niet altijd is. Waar hij dus geen oogje in het zeil kan houden.

Lees meer

Vastgoed

Onze vastgoedverzekering beschermt tegen de financiële schade, in het geval een bedrijfsgebouw is beschadigd of als er aansprakelijkheidsclaims optreden.

Lees meer

VvE’s

Onze verzekering voor VvE’s beschermt tegen de financiële schade, in het geval de opstal of het glas is beschadigd of als er aansprakelijkheidsclaims optreden.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.