Aansprakelijkheidsverzekering

Oeps, dat ging per ongeluk. Een kind laat de tablet van vader stuk vallen, de hond bij de buren die de dure vaas van de tafel stoot of rode wijn wordt gemorst over de bank van een vriendin. 

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering? 

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die jouw klant, zijn minderjarige kind of zijn huisdier aan spullen van anderen aanbrengt. De verzekeraar vergoedt dan de kosten van het vervangen of het laten repareren. Dat scheelt.

540x350_Aansprakelijkheidsverzekering.jpg

Dit is wel en niet verzekerd 

Wil jouw klant een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact met ons op. Onze experts zorgen er graag voor dat de aansprakelijkheidsverzekering bij jouw klant past. De hieronder genoemde dekkingen kunnen verschillen per verzekeringsmaatschappij.

Heeft jouw klant per ongeluk iets stuk gemaakt van een ander? De verzekeraar betaalt de kosten van vervanging of reparatie.

Veroorzaakt het kind van jouw klant schade tijdens het buitenspelen, binnenspelen, logeren of oppassen? De kosten zijn gedekt door de verzekering.

Veroorzaakt een huisdier van jouw klant schade bij een ander? Geen zorgen, dit kan meeverzekerd worden met een extra dekking. Dit wordt bij verzekeraars ook wel een sterdekking genoemd. Let op: dit risico is niet standaard meeverzekerd.

Helpt jouw klant vrienden verhuizen en laat hij vervolgens iets vallen? Geen zorgen, de verzekering betaalt de kosten.

Schade die met opzet is veroorzaakt is niet verzekerd. 

Gaat er iets stuk op het werk of onder werktijd? Daarvoor is de werkgever verzekerd.

Heeft jouw klant spullen gehuurd? Die spullen worden verzekerd via de verhuurder.

Veroorzaakte jouw klant schade toen hij een motorvoertuig of boot bestuurde? Dat valt binnen de dekking van een autoverzekering of bootverzekering.

De elektrische zonneluifel 

Maaike ging met haar tweejarige dochtertje op bezoek bij haar vriendin. Het weer was zacht en ze streken neer op het terras. Ze hadden heel wat bij te kletsen. Haar dochtertje vermaakte zich stilletjes in een hoekje. Met de afstandsbediening van de elektrische zonneluifel wel te verstaan. Die blokkeerde, zoveel knopjes had de kleine ingedrukt. De elektrische luifel deed helemaal niets meer. Het duurde een week voor de leverancier langs kon komen om de boel opnieuw te programmeren. Gelukkig vergoedde de aansprakelijkheidsverzekering de kosten. - Nicole, Adviseur Particulier

Quote_Nicole-Adviseur-Particulier.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht voor jouw klant?

Autoverzekering

In het verkeer kan veel gebeuren en jouw klant krijgt onverhoopt autoschade. Van een deukje tot total loss, schades komen helaas vaak voor. Veroorzaakt door een ander of oeps, eigen schuld.

Lees meer

Inboedelverzekering

Jouw klant heeft heel wat spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Door brand, wateroverlast, of een inbraak moeten deze spullen vervangen worden en dat kost een hoop geld.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met de werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. In deze situaties heeft jouw klant recht op juridische bijstand.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Heb je vragen over een aansprakelijkheidsverzekering voor jouw klant?