Beleid & procedures

Beloningsbeleid medewerkers

De beloning van onze medewerkers bestaat uit een vast markconform salaris. Afhankelijk van de functie en beoordeling kunnen onze medewerkers een variabele beloning ontvangen.

Lees meer

Fraudebeleid

Hoe meer fraude er gepleegd wordt, hoe hoger de premie. Dat willen we graag voorkomen. Daarom kijken we bij schadeclaims en bij verzekeringsaanvragen of deze terecht en juist zijn.

Lees meer

Klachtenprocedure

Wij streven ernaar om je altijd naar tevredenheid te helpen. Heb je het gevoel dat je er met je contactpersoon niet uitkomt? Dan kan je een officiƫle klachtenprocedure starten.

Lees meer

Procedure conflicterende belangen

Wij doen er alles aan om conflicterende belangen te voorkomen. Ontstaat er wel een situatie? Dan handelen we volgens vastgesteld beleid.

Lees meer

Proces schadebehandeling

Heb je schade? Wat vervelend! Met een schadeverzekering van ons bent u verzekerd van een snelle en deskundige schadebehandeling. Meld de schade eerst bij jouw adviseur.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.