Onze specialties

Een standaard verzekering past niet altijd. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor verschillende branches en doelgroepen. Deze verzekeringen zijn samengesteld door experts met veel kennis uit en over die specifieke branche. Zo zorgen wij er samen met jouw verzekeringsadviseur voor, dat je optimaal verzekerd bent.  

Onze specialties

Detailhandel

Als ondernemer in de detailhandel denk je in kansen. Toch moet je ook stilstaan bij de risico’s van het ondernemerschap. Denk aan diefstal, een falend product of een langdurig zieke collega. Verzeker jouw risico's met onze detailhandelverzekeringen..

Lees meer

Evenementen

Showtime. Je bent er klaar voor. En dan… een ingetrokken vergunning, een zieke artiest, een claim van een bezoeker. Of noodweer waardoor het feest niet doorgaat. Met onze evenementenverzekering ben je goed verzekerd tegen deze risico's.

Lees meer

Groepsreizen

Sommige dingen heb je niet in de hand. Door een staking mist jouw groep de vlucht. Het hotel is failliet verklaard. Het congres is geannuleerd. Gelukkig ben je met onze groepsreisverzekering goed verzekerd tegen deze risico's.

Lees meer

Horeca

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een oververhitte pan zorgt voor brand. Een waterleiding springt. Inbrekers slaan een ruit in. Een duizendliterfust loopt stilletjes leeg. Verzekerd jouw horecabedrijf tegen de risico's in jouw branche.

Lees meer

Kostbaarheden

Sieraden, schilderijen of muziekinstrumenten. Antieke vazen of klassieke uurwerken. Ze zijn kostbaar en vaak dierbaar. Schade, verlies of diefstal doet pijn. Gelukkig kan je de financiële schade verzekeren met onze kostbaarhedenverzekering.

Lees meer

Recreatiewoning

Een chalet of bungalow. Voor jou een fijne plek om te ontspannen. Of om te verhuren. Hoe dan ook, het is een plek waar je niet altijd verblijft. Onze recreatiewoning biedt gemoedrust en biedt dekking tegen inbraak, diefstal en beschadiging.

Lees meer

Juweliers

Juwelen en horloges zijn in trek. Ook bij inbrekers. Ze doen graag een greep uit de collectie en laten ook nog eens een puinhoop achter. Dan ben jij als juwelier graag goed verzekerd. Kies voor onze juweliersverzekering met een allriskdekking.

Lees meer

Koeriers

Als koerier is je bestelauto, werkbus of bedrijfswagen onmisbaar om je werk te kunnen doen. Daarom is het belangrijk om jouw voertuig goed te verzekeren. Onze speciale koeriersverzekering is volledig afgestemd jouw behoeften.

Lees meer

Mediaproducties

Een film, docu, clip, commercial of shoot draaien? Dan hebben wij het over dure apparatuur, drukke sets en strakke planningen. Er kan veel misgaan. Met onze mediaproductieverzekering ben je goed verzekerd voor de risico's in jouw branche.

Lees meer

Vastgoed

Als vastgoedeigenaar moet je kunnen rekenen op een goede verzekering voor jouw pand(en). Het is immers waardevol bezit. Wij nemen je alle zorg uit handen met onze uitgebreide vastgoedverzekering. Zo weet je zeker dat jou waardevolle bezit goed is verzekerd.

Lees meer

VvE’s

Jij zit natuurlijk niet te wachten op brand-, storm- of waterschade aan jouw VvE. En ook niet op de kosten om de schade te herstellen. Onze verzekering voor VvE's beschermt tegen risico’s als schade aan opstal, glas en aansprakelijkheidsclaims.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.