Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé snelle schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Yinco is ontstaan uit DIN Assuradeuren en Driessen Assuradeuren en is onderdeel van Yellow Hive.

Als coverholder van Lloyd's of London is Yinco altijd op zoek naar de beste verzekeringsoplossing in de markt. Wij kijken zowel in Nederland als in het buitenland naar een passende oplossing. Inmiddels werken we samen met meer dan vijfhonderd verzekeringsadviseurs.

Onze ambitie

Iedereen verdient een verzekering! Onze deur staat altijd open voor iedereen. Wij bieden oplossingen voor de particuliere en de zakelijke markt. Voor gangbare vraagstukken en voor risico's die niemand anders verzekert. Wij werken nauw samen met verzekeringsadviseurs om de beste verzekeringsoplossing te vinden voor iedere vraag. Daarom investeren wij in een persoonlijke en duurzame relatie met onze verzekeringsadviseurs. Samen bieden we de klant de beste oplossing.

540x350_Onze missie en visie.jpg
Drieluik-Onze-identiteit_01.jpg
Drieluik-Onze-identiteit_02.jpg
Drieluik-Onze-identiteit_03.jpg

Onze identiteit

Betrouwbaar: zonder vertrouwen geen persoonlijke band. De verzekeringsadviseur kan ons vertrouwen. Wij geven altijd eerlijk advies en antwoord.

Competent: onze experts helpen verzekeringsadviseurs aan de beste oplossing. Met marktgerichte verzekeringsoplossingen voor specifieke doelgroepen kunnen wij iedere vraag aan.

Dynamisch: wij bewegen altijd op onze voorvoeten. Daarom kunnen wij snel inspelen op marktontwikkelingen en de behoeften van zowel de verzekeringsadviseur als de klant.

Inventief: wij geloven dat het altijd beter, makkelijker of sneller kan. Die overtuiging houdt ons scherp en maakt ons inventief. Wij bedenken slimme, digitale services ter ontzorging van verzekeringsadviseurs. En wij ontwikkelen vernieuwende producten waarmee wij klanten nog beter kunnen bedienen.

Oprecht: met onze oprechte betrokkenheid helpen wij onze verzekeringsadviseurs bij het verzorgen van passende verzekeringsoplossingen voor klanten.

The easiest way to happy clients

Wanneer je zoekt naar een verzekeringsproduct voor jouw klanten, wil je een passende oplossing. Als schakel tussen verzekeraars en verzekeringsadviseurs gaan wij op zoek naar een oplossing voor iedere verzekeringsvraag en ontzorgen je volledig in het gehele proces.

540x350_The-easiest-way-to-happy-clients.jpg

Met de betrokkenheid van experts

Onze experts helpen je graag aan de beste verzekeringsoplossing. Ze denken met je mee, hebben een hoge betrokkenheid bij ieder dossier en sturen je nooit naar huis met een 'nee'. Je hebt de kennis en hulp van onze experts direct onder de knop. Samen hebben we oog voor de belangen van de klant. Kortom, wij zijn er voor jou én jouw klant!

540x350_Met de betrokkenheid van experts.jpg

Altijd een passende verzekeringsoplossing

Wat de verzekeringsvraag van jouw klant ook is, wij bieden een passende oplossing. Of het nu gaat om de particuliere markt, de zakelijke markt, gangbare vraagstukken of complexe vraagstukken; geen vraag is ons te gek. Als volmachtbedrijf voor meerdere verzekeringsmaatschappijen werken wij onafhankelijk en selecteren wij het verzekeringsproduct met de beste voorwaarden voor het vraagstuk van jouw klant. Voor een groot aantal specialistische risico's hebben wij zelfs unieke producten ontwikkeld om jouw klanten te verzekeren van de beste oplossing. En ook voor zeer grote of complexe vraagstukken, die niet te verzekeren lijken, zetten wij alles op alles om een passende oplossing te vinden. Linksom of rechtsom.

540x350_Altijd een passende verzekeringsoplossing.jpg

Onze verzekeringen voor jouw klant

Particuliere verzekeringen

Van autoverzekering tot inboedelverzekering. Yinco heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de particuliere markt.

Lees meer

Zakelijke verzekeringen

Gewoon goede zakelijke verzekeringen. Van gangbare vraagstukken tot lastig te verzekeren risico's. Wij denken met je mee.

Lees meer

Specialties

Een standaard verzekering past niet altijd. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in verzekeringen voor verschillende branches. 

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Ben jij een adviseur en wil je graag in contact komen met Yinco? Neem dan hier contact met ons op
Ben jij als particulier of zakelijke relatie op zoek naar de beste verzekering? Dan verwijzen wij jou graag naar de verzekeringsadviseurs waar wij mee samenwerken.