The easiest way to happy clients 

Wanneer je zoekt naar een verzekeringsproduct voor jouw klanten, wil je een passende oplossing. Als schakel tussen verzekeraars en verzekeringsadviseurs gaan wij op zoek naar een oplossing voor iedere verzekeringsvraag en ontzorgen je volledig in het gehele proces. 

Drieluik-Onze-identiteit_02.jpg
Drieluik-Onze-identiteit_01.jpg
Drieluik-Onze-identiteit_03.jpg

Altijd een passende verzekeringsoplossing

Wat de verzekeringsvraag van jouw klant ook is, wij bieden een passende oplossing. Of het nu gaat om de particuliere markt, de zakelijke markt, gangbare vraagstukken of complexe vraagstukken; geen vraag is ons te gek.

Als volmachtbedrijf voor meerdere verzekeringsmaatschappijen werken wij onafhankelijk en selecteren wij het verzekeringsproduct met de beste voorwaarden voor het vraagstuk van jouw klant. Voor een groot aantal specialistische risico's hebben wij zelfs unieke producten ontwikkeld om jouw klanten te verzekeren van de beste oplossing. En ook voor zeer grote of complexe vraagstukken, die niet te verzekeren lijken, zetten wij alles op alles om een passende oplossing te vinden. Linksom of rechtsom. 

Met de betrokkenheid van experts

Onze experts helpen je graag aan de beste verzekeringsoplossing. Ze denken met je mee, hebben een hoge betrokkenheid bij ieder dossier en sturen je nooit naar huis met een 'nee'. Je hebt de kennis en hulp van onze experts direct onder de knop. Samen hebben we oog voor de belangen van de klant. Kortom, wij zijn er voor jou én jouw klant!

Sluit je aan bij YINCO

Verzekeringen worden ondergebracht in één van onze volmachten. Wij bieden totaalpakketten voor jouw particuliere relaties. Maar ook voor jouw zakelijke relaties kan je prima bij ons terecht. Via ons adviseursportaal is het mogelijk om 24/7 offertes te maken in jouw eigen huisstijl en verzekeringen aan te vragen. En door gebruik te maken van moderne automatisering zijn wij in staat om verzekeringen automatisch in jouw administratie te verwerken. Heb je interesse om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact met ons op.

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.