Zakelijke verzekeringen

Je bent ondernemer en jouw focus ligt op het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Vergeet dan niet om bedrijfsrisico's goed af te dekken. Samen met jouw verzekeringsadviseur helpen wij om voor jouw bedrijf de best passende verzekeringsoplossing te vinden. 

Onze verzekeringen

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een medewerker struikelt en laat wat vallen. Jouw bedrijf levert een gebrekkig(e) product of dienst. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de kosten als jij, jouw medewerker of je product schade aan (spullen van) anderen toebrengt.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Iedereen maakt fouten. Soms met grote financiële gevolgen. Een belastingadviseur die een foutieve aangifte doet. Een ICT’er die een programmeerfout maakt. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen de financiële gevolgen.

Lees meer

Bedrijfsschadeverzekering

De nachtmerrie van iedere ondernemer: je bedrijf komt plotseling stil te liggen. Geen omzet, wel kosten. Huur, salarissen, aflossingen op leningen. Met de bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen omzetverlies en borg je de bedrijfscontinuïteit.

Lees meer

Cyberverzekering

In 2023 was maar liefst 53% van alle Nederlandse bedrijven slachtoffer van cybercrime. Criminelen vinden steeds nieuwe routes om gevoelige informatie te stelen, systemen te ontwrichten en bedrijven af te persen. Dat is een grote zorg.

Lees meer

Inventaris- en goederenverzekering

Je hebt behoorlijk geïnvesteerd in jouw inventaris en handelsvoorraad. Wat als de boel in de brand vliegt of waterschade oploopt? De inventaris- en goederenverzekering dekt schade aan inventaris en goederen én de gemiste omzet door die schade.

Lees meer

Wagenparkverzekering

Personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en aanhangwagens. Sommige ondernemingen hebben aardig wat auto’s op de balans. Vanaf zeven verzeker je de voertuigen voor de ondernemers in één polis. Dat is wel zo gemakkelijk.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.