Kostbaarhedenverzekering

Sieraden, schilderijen of muziekinstrumenten. Antieke vazen of klassieke uurwerken. Ze zijn kostbaar en vaak dierbaar. Helaas kan emotionele schade nooit worden hersteld. Gelukkig kunnen wij wel helpen met het verzekeren van de financiële schade.

Verzeker jouw risico's bij kostbaarheden

Met onze kostbaarhedenverzekering is jouw kostbare stuk all risk verzekerd. Of meerdere stukken. Daarmee is de financiële schade in ieder geval gedekt. Dat scheelt. 

540x350_Klant_Juweliers.jpg

Dit is wel en niet verzekerd

Welke zaken wel of niet worden verzekerd, is afhankelijk van de verzekeraar. Met andere woorden, de ene verzekeraar kan de schade wel vergoeden en de ander niet. Bespreek dit goed met jouw adviseur. In het onderstaande overzicht zetten wij op een rijtje welke zaken mogelijk zijn verzekerd. Wil je een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact op met jouw adviseur.  

Worden er kostbaarheden gestolen? Of wordt je van kostbaarheden beroofd? Gelukkig biedt de verzekering dekking.

Jouw kostbaarheden zijn verzekerd tegen beschadiging met verschlllende oorzaken. Denk hierbij aan schade door brand, ontploffing, blikseminslag, water en vallen.

Heb je kostbaarheden die vermist of verloren raken? Ook dit valt binnen de dekking.

Schade door ouderdom van kostbaarheden, normale slijtage en achterstallig onderhoud is niet verzekerd.

Schade die met opzet is veroorzaakt is niet verzekerd. Schade door roekeloosheid ook niet. Roekeloosheid betekent dat je had kunnen weten dat er een grote kans op schade was.

Laat jij je verzekerde horloge onbeheerd achter in de sportschool en wordt deze gestolen? De schade wordt dan niet vergoed.

In diggelen

In de hal van het detacheringsbureau van Jos stond tot voor kort een prachtig glassculptuur. Jos hield van het transparante en het kleurrijke ervan. Dit beeld staat symbool voor mijn bedrijf, zei hij steevast. Toen een collega op een dag struikelde en het beeld in haar val meenam, was Jos echt van slag. Gelukkig was de sculptuur goed verzekerd, net als zijn overige kunstwerken. - Frederique, Adviseur Zakelijk

Quote_Frederique-Adviseur-Zakelijk.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht?

Inboedelverzekering

Ongemerkt heb je veel spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Dat is schrikken als je alles moet vervangen. Omdat er bijvoorbeeld brand is geweest, wateroverlast of een inbraak. Een inboedelverzekering biedt dekking voor deze kosten.

Lees meer

Opstalverzekering

De opstalverzekering dekt schade aan alles wat vastzit aan jouw huis. Denk aan jouw ramen, de keuken, het toilet en de badkamer. Maar ook jouw inbouwkasten, de houten vloer of trapbekleding. Het zijn al die zaken die je niet op kan pakken als je gaat verhuizen.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met jouw werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. Wat moet je doen? Sta je sterk? Je wilt het liefst juridisch advies van een expert. Kies daarom voor een rechtsbijstandverzekering.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.