Particuliere verzekeringen

Wij hebben een groot aanbod van particuliere verzekeringen in huis voor jou als verzekeringsadviseur en jouw klanten. Van onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, inboedel- en opstalverzekering, tot en met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering en reisverzekering.

540x350_Particulier.jpg

Zakelijke verzekeringen

Welke zakelijke verzekeringsoplossingen wij hebben voor jou als verzekeringsadviseur en jouw klanten? Van onder andere een bedrijfsschadeverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheidsverzekering tot en met een cyberverzekering, inventaris- en goederenverzekering en een wagenparkverzekering.

540x350_Zakelijk.jpg

Specialties van YINCO

Ook hebben wij hebben speciale verzekeringsoplossingen in huis voor uiteenlopende doelgroepen. Van oplossingen voor onder andere de media- en evenementenbranche, de horecabranche, bedrijven in de detailhandel en koeriers tot en met verzekeringsproducten voor kostbaarheden, recreatiewoningen, vastgoed en VvE's.

540x350_Specialties.jpg

Samenwerken met YINCO

Wanneer je zoekt naar een verzekeringsproduct voor jouw klanten, wil je een passende oplossing. Als schakel tussen verzekeraars en verzekeringsadviseurs gaan wij op zoek naar een oplossing voor iedere verzekeringsvraag en ontzorgen je volledig in het gehele proces. Heb je interesse om met ons samen te werken?

Quote_Samenwerken-met-Yinco.jpg

Verzekeringskaarten

De verzekeringskaarten geven een bondig overzicht van de verzekering. Je ziet in één oogopslag wat er wel en niet verzekerd is. Een handig document om te delen met klanten zodat zij verzekeringen op grove lijnen met elkaar kunnen vergelijken.

Polisvoorwaarden

De overeenkomst tussen klant en verzekeraar staat in de polisvoorwaarden. Wil je zelf iets opzoeken of jouw klant op de voorwaarden wijzen? Wij hebben een overzicht van de polisvoorwaarden van verzekeraars waarvoor wij optreden als gevolmachtigde.

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.