Groepsreisverzekering

Sommige dingen heb je niet in de hand. Door een staking mist jouw groep de vlucht. Het hotel is failliet verklaard. Het congres is geannuleerd. De dag voor vertrek overlijdt een collega. De groepsreis gaat niet door. Je kan opnieuw gaan organiseren.

Verzeker jouw risico’s bij groepsreizen

Onze groepsreisverzekering biedt dekking voor de kosten die je hebt gemaakt en nog moet maken. We nemen je graag alle zorg uit handen. Zo kan jij je volledig richten op waar jij goed in bent: het organiseren van prachtige reizen.

540x350_groepsreizen.jpg

Kies de dekking die bij jou past

Welke zaken wel of niet worden verzekerd, is afhankelijk van de verzekeraar. Met andere woorden, de ene verzekeraar kan de schade wel vergoeden en de ander niet. Bespreek dit goed met jouw adviseur. In het onderstaande overzicht zetten wij op een rijtje welke zaken mogelijk zijn verzekerd. Wil je een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact op met jouw adviseur.  

Je hebt recht op vergoeding van kosten, als de reis moet worden geannuleerd, uitgesteld, verplaatst of afgebroken door bijvoorbeeld financiële moeilijkheden van een bij de reis betrokken partij (failliet hotel), stakingen (openbaar vervoer of luchthaven), overlijden van een deelnemer aan de reis, ingrijpen van de overheid (denk aan reisadvies of sluiting luchthaven). 

Maak je extra kosten om de reis toch door te laten gaan? Denk aan vervangend vervoer of verblijf? De verzekeraar vergoedt de kosten.  

Veroorzaakt een deelnemer aan de reis schade aan spullen of personen? De verzekeraar vergoedt de kosten.  

Zijn sommige personen essentieel voor je reis? Moet de reis worden afgezegd als zij niet meekunnen door bijvoorbeeld ziekte of overlijden? Deze clausule dekt de kosten. De persoon moet gezond zijn bij het afsluiten van de verzekering. 

Wil je jezelf verzekeren tegen bijvoorbeeld verlies of beschadiging van bagage of medische kosten. Deze verzekering dekt de kosten. 

Een Grieks drama

Het team keek uit naar het congres in Athene én naar het slotconcert aan de voet van de Akropolis. Dat het luchthavenpersoneel net op de dag van vertrek ging staken sloeg in als een bom. De trip kon niet doorgaan. Wat een teleurstelling. Gelukkig vergoedde de verzekeraar de kosten. Binnenkort plant de assistente een nieuwe trip. - Joke, Adviseur Zakelijk

Quote_Joke-Adviseur-Zakelijk.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht?

Reisverzekering

Zonder zorgen, zo moet een vakantie zijn. Soms heb je dat niet in de hand. Iemand pikt jouw koffer, je krijgt een ongeluk of je moet naar huis omdat jouw oma heel ziek is geworden. Opeens hik je tegen torenhoge kosten aan. Een reisverzekering biedt uitkomst..

Lees meer

Huwelijksverzekering

De dag van je leven. Je kijkt ernaar uit en hoopt dat alles goed gaat. Dat het weer meezit, de cateraar zijn best doet en jouw gasten genieten. Want hoe moet het als de locatie opeens afzegt of de cateraar failliet gaat? Een huwelijksverzekering dekt de kosten.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met jouw werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. Wat moet je doen? Sta je sterk? Je wilt het liefst juridisch advies van een expert. Kies daarom voor een rechtsbijstandverzekering.

Lees meer

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf kennen wij de verzekeringsmarkt in binnen- en buiteland door en door. Daarom bieden altijd de beste verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en jouw verzekeringsadviseur.