Particuliere verzekeringen

Heeft een klant net een huis gekocht en ben jij op zoek naar een passende verzekering? Of heeft iemand last minute vakantieplannen en is er met spoed een reisverzekering nodig? Yinco neemt al jouw zorgen én die van jouw klanten uit handen.

De uitdagingen van adviseurs, de wensen van klanten en de mogelijkheden in het verzekeringslandschap. Dankzij onze jaren ervaring kennen wij de verzekeringsmarkt door en door. Wij kijken zowel in Nederland als in het buitenland naar een passende verzekeringsoplossing. Zodat jij altijd de beste oplossing kan aanbieden aan jouw klanten. 

Onze verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan iedereen gebeuren; soms maakt jouw klant iets stuk van een ander. Een kind laat een tablet kapot vallen, de hond slaat de dure vaas van tafel of er is rode wijn gemorst.

Lees meer

Autoverzekering

In het verkeer kan veel gebeuren en jouw klant krijgt onverhoopt autoschade. Van een deukje tot total loss, schades komen helaas vaak voor. Veroorzaakt door een ander of oeps, eigen schuld.

Lees meer

Huwelijksverzekering

Met onze huwelijksverzekering is jouw klant verzekerd tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen rondom hun huwelijk. Van beschadigingen tot annuleringen, niets staat in de weg van hun mooiste dag.

Lees meer

Inboedelverzekering

Jouw klant heeft heel wat spullen in huis. Klein en groot. Samen zijn ze duizenden euro’s waard. Door brand, wateroverlast, of een inbraak moeten deze spullen vervangen worden en dat kost een hoop geld.

Lees meer

Opstalverzekering

Een brand verwoest het woonhuis van jouw klant. Een waterleiding springt. Een ontploffing. De bliksem slaat in. De schade is groot, én kostbaar.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met de werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. In deze situaties heeft jouw klant recht op juridische bijstand.

Lees meer

Reisverzekering

Jij gunt jouw klant een vakantie zonder zorgen. Maar er kan tijdens de reis van alles gebeuren, zoals een gestolen koffer of een familielid die ziek is geworden. Niemand zit te wachten op extra kosten en gedoe.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.