Reisverzekering

Zonder zorgen, zo moet een vakantie zijn. Maar er kan tijdens de reis van alles gebeuren, zoals een gestolen koffer of een familielid die ziek is geworden. Jouw klant heeft ineens te maken met torenhoge kosten, waar hij of zij niet op zit te wachten.

Waarom een reisverzekering?

Met een reisverzekering kan jouw klant onbezorgd op reis. Jouw klant kan rekenen op een vergoeding als er iets gebeurt. Of dat nu een lange reis in het buitenland is of een weekendje weg in Nederland. Kies een reisverzekering: kortlopend of doorlopend. De kortlopende als jouw klant een keer per jaar met vakantie gaat, de doorlopende als dit vaker per jaar gebeurt.

540x350_Reisverzekering.jpg

Dit is wel en niet verzekerd 

Wil jouw klant een advies op maat? Extra zaken verzekeren? Neem contact met ons op. Onze experts zorgen er graag voor dat de reisverzekering bij jouw klant past. In het onderstaande overzicht kunnen de genoemde dekkingen verschillen per verzekeringsmaatschappij.

Vermissing, ongeluk of overlijden? Opsporings-, reddings- en bergingsacties worden vergoed.

Is medische zorg noodzakelijk die niet binnen de zorgverzekering valt? De reiskostenverzekering vergoedt de kosten.

Ongeval, ziekte of overlijden? Jouw klant wordt terug naar Nederland gebracht. Is de situatie in het land waar de klant zich bevindt onveilig? Dan kan de klant ook worden gerepatrieerd.

Als een familielid overlijdt, kan jouw klant rekenen op vergoeding van de extra reiskosten. Dat geldt ook als er plots een levensbedreigende situatie ontstaat (na ongeval of door ziekte).

Is er grote materiële schade thuis? Aan de woning of bedrijf bijvoorbeeld? Moet jouw klant daarvoor naar huis? De extra reiskosten worden vergoed.

Handbagage gestolen? Koffer beschadigd? Paspoort verloren? De verzekeraar vergoedt de kosten.

Pleegt jouw klant fraude bij het afsluiten van de verzekering? Komt jouw klant zijn of haar verplichtingen niet na? Dan is de klant niet verzekerd.

Schade die met opzet is veroorzaakt is niet verzekerd. Schade door roekeloosheid ook niet.

Niet gedekt zijn schade, ongevallen en ziekte door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen en andere verdovende middelen.

Niet gedekt is schade door conflictsituaties als burgeroorlogen en opstanden. Dat geldt ook als jouw klant naar een land reist met een negatief reisadvies.

Terug naar huis

Jarenlang had Dascha gespaard voor een trip naar Bali met haar man en dochter. Eindelijk was het zover. Op de tweede dag, tijdens de tussenstop in Singapore, reed een onhandige waiter haar met een foodtrolley aan. Haar achillespees lag open, ze schreeuwde het uit van de pijn. Het duurde zes uur voor ze kon worden geopereerd. De vlucht naar Bali heeft Dascha moeten annuleren, de vakantie was voorbij. Gelukkig dekte de reisverzekering alle kosten. - Nicole, Adviseur Particulier

Quote_Nicole-Adviseur-Particulier.jpg

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht voor jouw klant?

Autoverzekering

In het verkeer kan veel gebeuren en jouw klant krijgt onverhoopt autoschade. Van een deukje tot total loss, schades komen helaas vaak voor. Veroorzaakt door een ander of oeps, eigen schuld.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Een verbouwing die misgaat. Een conflict met de werkgever. Gedoe rondom een erfenis. Online aankopen die nooit aankomen. In deze situaties heeft jouw klant recht op juridische bijstand.

Lees meer

Opstalverzekering

Een brand verwoest het woonhuis van jouw klant. Een waterleiding springt. Een ontploffing. De bliksem slaat in. De schade is groot, én kostbaar.

Lees meer

YINCO: jouw verzekeringspartner

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. Heb je vragen over een reisverzekering voor jouw klant?