Particuliere klant

Wij hebben een groot aanbod van particuliere verzekeringen in huis. Van onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, inboedel- en opstalverzekering, tot en met een rechtsbijstandverzekering, autoverzekering en reisverzekering.

540x350_Specialties.jpg

Zakelijke klant

Welke zakelijke verzekeringsoplossingen wij hebben? Van onder andere een bedrijfsschadeverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheidsverzekering tot en met een cyberverzekering, inventaris- en goederenverzekering en een wagenparkverzekering.

img_540x350_Zakelijke verzekeringen.jpg

Specialties van YINCO

Ook hebben wij hebben speciale verzekeringsoplossingen ontwikkeld voor uiteenlopende doelgroepen. Van verzekeringen voor onder andere de media- en evenementenbranche, de horecabranche, bedrijven in de detailhandel en koeriers tot en met oplossingen voor het verzekeren van kostbaarheden, recreatiewoningen, vastgoed en VvE's.

540x350_Horeca.jpg

Jouw adviseur staat voor je klaar!

Voor vragen en het aanvragen van een offerte kan je terecht bij jouw adviseur. Heb je nog geen adviseur? Zoek dan via onderstaande button een adviseur bij jou in de buurt.

Klanttevredenheidsonderzoek

In het klanttevredenheidsonderzoek nodigen wij jou uit om onze algemene dienstverlening te beoordelen. Met behulp van Jouw feedback kunnen wij onze dienstverlening te verbeteren, zodat wij jou nog beter kunnen helpen. 

img_540x350_join-the-hive.jpg

Verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat je in één oogopslag de belangrijkste voorwaarden van een verzekering ziet. Wat is er wel en wat is er niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de Verzekeringskaarten.

540_zakelijke-verzekeringen.jpg

Betalingsachterstand

In het leven kunnen onverwachte gebeurtenissen zoals inkomensverlies of een scheiding voorkomen, waardoor het betalen van de premie lastig kan zijn. Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons of jouw adviseur. Samen kunnen we kijken naar mogelijke oplossingen, zoals het treffen van een betalingsregeling.

Het is belangrijk om niet te lang te wachten; hoe eerder je contact met ons opneemt, hoe gemakkelijker het is om samen tot een oplossing te komen. Op deze manier behoudt je controle over jouw financiën en voorkom je verdere achterstanden.

540_vragen-zakelijk-001.jpg

Onze polisvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk om jou volledig te informeren. De polisvoorwaarden maken deel uit van de polis die de adviseur met jou heeft gedeeld. De gegevens op het polisblad, de clausules en de polisvoorwaarden vormen samen de afspraken die wij met elkaar maken. Op jouw polisblad staan de polisvoorwaarden die voor jou gelden.

Wij hebben een overzicht van de polisvoorwaarden van verzekeraars waarvoor wij optreden als gevolmachtigde. Heb je vragen? Neem contact op met jouw adviseur.

Onze klachtenprocedure

Wij besteden grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij nemen klachten heel serieus en zien ze als een ontwikkelpunt voor onze dienstverlening. Heb je een klacht? De adviseur is jouw eerste aanspreekpunt en kan het probleem mogelijk sneller voor jou oplossen. 

Kom je er niet uit met jouw adviseur? Neem dan contact met ons op. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. 

Wij zijn YINCO

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars bieden wij verzekeringsoplossingen. Wij zijn dé schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.